5.06.2011 г., 11:54 ч.

Аплодисменти 

  Поезия
534 0 0

Червило, пудра, сенки - да!

Нека съм красива за света!

Ще се постарая,

о,как обичам -

от аплодисментите удоволствие извличам.

 

Вървя си гордо напред,

поздравявайки сестри навред.

Всичките сме тъй красиви,

усмихнати, влюбчиви.

 

Радостно посрещаме деня,

с трепет очакваме нощта.

 

Забързано по своя път вървим,

погледа от миналото делим.

Не се обръщаме назад,

това е само Нашият свят!

 

Денем - усмивка,

нощем сълзи,

коя съм Аз,

кой си Ти?!

 

 

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??