7 апр. 2015 г., 21:14

Aприлски чадъри 

  Поэзия » Любовная
324 0 2

 

 


                                 АПРИЛСКИ ЧАДЪРИ 

 

                                Oтлагам деня, отлагам сезона,

                                цели години. Просто вали…

                                Капчици пълнят локвите време,

                                а някъде - слънце… и Ти!

 

                                Няма по-хубаво от лошото време,

                                казват, че сбъдва мечти.

                                Небето разтваря сини чадъри,

                                Април за последно вали…

 

 

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??