2 авг. 2010 г., 07:50

Аржентинска любовна афера 

  Поэзия » Любовная
871 0 6

сгорещена

между вързани на конец пеперуди

на входа

на добре поетия въздух

нощ и малко над

съм Евита на балкон

с рокля на точки и шапка

в която не остава

нито една ясна дума

с черна  пътна чанта

събрала блясъка на поглед

оставен до врата

две дълги връзки за обувки

целувка от  сънища

случени на улица

с кратко име

Ремедиос Ескалада Де Сан Мартин

съм малка-та

на върха на пръст

докоснал синьо

не позвънила в полунощ

не плачеща сутрин рано

сгорещена

в стъпка една назад

из добрия  въздух

между вързани на конец пеперуди

любов

и още нещо

 

 

 

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??