9 янв. 2015 г., 09:45  

Атентатът във Франция 

  Поэзия » Гражданская
411 1 0

О, Францио, хората ти от болка плачат!
12 жертви и за нас нещо значат!

И нас за тях обзема ни тъга!

Кръв, насилие - стига, докога!?

 

Есента мина, дойде зима.

Колко мъка в душите им има!

Българино, прояви състрадание

и на трагедията им обърни внимание!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??