8 мая 2009 г., 18:00

***(аутлет) 

  Поэзия
1046 0 14

 

 

износи се по лактите

прокъса се якàта се протърка

от толкова пране и тупане

отесня и окъся

изчезнал е

и под хастара споменът

за цвят

копчетата се изхлузват от илиците

разтеглени

здрав конец не остана

 

по удобната ми кожа

всекидневна

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??