4 окт. 2013 г., 20:06

Аве Мария 

  Поэзия
608 0 14

наздраве любима
не
няма тъга
само хубава вечер
споделена
госпожа Самота е дошла...
лика прилика сме двама
тя от Париж
аз от Берлин
весело
чайчето сладко
нагарча дори...
цигара светулка
мъждука в нощта...
дрънкам с китара
госпожата пее
гост ми е тя...
отбила се
казва
да се постопли...
думи редим
ровим
душата жарава...
хвърляме чувства
изгарят...
облаци
дъжд
студ ни гори...
Аве Мария

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??