11 нояб. 2017 г., 23:22

Аз 

  Поэзия » Философская
448 0 1

АЗ

Ако някога животът те хване за уши.

Не пускай руля!

Продължи!

Дори бурята да е голяма

И надежда никаква да няма

Не забравяй, че спасителния пояс един държи

И в отражението на огледалото, го виждаш ти

© Данчо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??