Nov 11, 2017, 11:22 PM

Аз 

  Poetry » Phylosophy
452 0 1

АЗ

Ако някога животът те хване за уши.

Не пускай руля!

Продължи!

Дори бурята да е голяма

И надежда никаква да няма

Не забравяй, че спасителния пояс един държи

И в отражението на огледалото, го виждаш ти

© Данчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??