12 мар. 2011 г., 17:41

Аз 

  Поэзия » Другая
764 0 1

Погледна ли напред, няма никой,

погледна ли назад, няма никой,

погледна ли наляво, няма никой,

погледна ли надясно, няма никой.

 

Само земята е под мен

и небето е над мен...

© Рада Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??