19.08.2008
Моите пъстро-зелени очи
те гледат с неистова страст
и двамата просто мълчим.
Усмихваш се ти, усмихвам се аз.
Твоите топли кафяви очи
ме пият в страстен захлас.
И двамата просто мълчим.
Усмихваш се ти, усмихвам се аз.
Моите толпли, нежни ръце
те галят с нежна милувка
и искаш да ме отнесеш
в рая само с една целувка.
Твойте силни, мъжки ръце
ме палят в страстна прегръдка
и искам да ме отнесеш
в рая само с една целувка...
Моите сочни, медени устни
в твоите устни нежно се впиват
и в тази нощ безумно дълга
аз в твоята кръв се разливам.
Твоите сладко-винени устни
в моите устни лудо се впиват
и в тази нощ безумно дълга
с твоята страст се напивам.
© Erato Eratova Все права защищены
с обич, мила Мира.