Aug 20, 2008, 10:20 AM

Аз и ти 

  Poetry » Love
616 1 3

19.08.2008

 

 

Моите пъстро-зелени очи

 те гледат с неистова страст

и двамата просто мълчим.

Усмихваш се ти, усмихвам се аз.

 

Твоите топли кафяви очи

ме пият в страстен захлас.

И двамата просто мълчим.

Усмихваш се ти, усмихвам се аз.

 

Моите толпли, нежни ръце

те галят с нежна милувка

и искаш да ме отнесеш

в рая само с една целувка.

 

Твойте силни, мъжки ръце

ме палят в страстна прегръдка

и искам да ме отнесеш

в рая само с една целувка...

 

Моите сочни, медени устни

в твоите устни нежно се впиват

и в тази нощ безумно дълга

аз  в твоята кръв се разливам.

 

Твоите сладко-винени устни

в моите устни лудо се впиват

и в тази нощ безумно дълга

с твоята страст се напивам.

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??