14 мар. 2007 г., 12:16

Аз и Ти 

  Поэзия
830 0 8

 

 

Главата ми бучи.Трещи. Ечи.
Не мога да поема нито дума.
Не говори. Не чувам. Не крещи!
Днес вече Аз и Ти не се римуват.


Днес Аз и Ти са само две лица
живели под една и съща стряха,
превърнали се неусетно в Той и Тя.
Класически недоигран спектакъл.


Издирам листа и кънти. Кърви. Бръжди.
Изплювам като измет всяка дума.
И за учудване, престава да боли.
Самотното ми Аз се ражда...
и изплаква

 

 

 

Димитрия Чакова

© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??