1 дек. 2009 г., 01:59

Аз и ти 

  Поэзия » Любовная
848 0 0

В душата си отново те приветствам

за миг на искрена любов,

но не ще се слеем в едно,

защото един винаги ще бъде сам,

а ще се притиснем силно,

от топлината в прегръдките ще черпим живот .

Живей чрез мен и аз чрез тебе ще горя.

Милвай всеки трепет, приветствай всеки плам,

а после, когато като две деца заспиваме -

аз до теб и ти до мен -

ще знаем, че не ще сме никога сами –

не защото сме едно,

а защото сме аз и ти.

© Нати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??