19 мая 2012 г., 01:59

Аз и Ти 

  Поэзия » Другая
515 0 0

                                   Аз:

                                           Порой от сълзи!

                                           Не мога да ги спра!

                                           Буря е в душата ми!

                                           Сърцето ме боли, бие!

                                           Не спира, боли!

                                           Искам да си до мен! Винаги!

                                           Липсваш ми!

                                           Порой от сълзи!

                                               

                                  Ти:

                                           Обич е да съм част от твоите мисли!

                                           Обич е да съм с теб в нежна игра на чувства и страст!

                                           Обич е като те няма, но сърцето говори!

                                           За теб и за мен!

                                   

                                 Аз:

                                           Сълзите укротиха се.

                                           Очите все още тъжни са.

                                           Душата - пак буря е.

                                           Сърцето не мога да спра.

                                           То бие за теб. Обич  е!

                                            Бие, за да сме двамата!

                                                        

                                            Потъвам в мрак!

                                            Сгушвам се в теб като врабец премръзнал.

                                            Слушам тишината!

                                            Твоето сърце ще ми напомня, че не съм сама.

                                             Щом те няма, милвам образа, по памет нарисуван!

                                             Ще спра сълзите, но сърцето пак ще бие, бие, бие...!            

 

 

       

© ДАНИЕЛА РАЙКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??