17 мар. 2010 г., 17:20

Аз идвам 

  Поэзия » Любовная
633 0 3

 

 

 

 

Аз  идвам

 

 

От  дъното  адово

идвам  със  страх

да  доставя  за  тебе

обич  с  размах.

Радост  да  влея

в  твоите  очи

единствено  музика

там  да  звучи!

Сърцето  ми  смело

желая  да  дам

в  дар   на  усмивки  безброй

живота  да  вкараш  в строй.

силна  като  летен  порой

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??