14 нояб. 2010 г., 11:42

Аз имам този миг 

  Поэзия » Любовная
504 0 0

Всяка локва си има своя луна,

а какво има едно обикновено момиче...

Идвам, за да ти се извиня.

Ще ми простиш ли, че те обичам?

 

Ще ми постиш,

за да потънем във цигарен дим

и във фалшиви ласки,

за да ме оставиш гола и без грим

на твоя бал със маски.

 

Всички локви са твои, ти си велик.

А какво има едно обикновено момиче?

Задръж си калта! Аз имам този миг,

за да не ти простя за безразличието!

 

© Алиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??