Пролетта с цветовете на тревата,
дърветата,
цветята,
добротата и радостта в очите на хората,
светлината и топлината на слънцето
сред звуците и полетите на птиците,
гласовете и игрите на децата,
изгревите и залезите от небето...
Усмихват ме тези гледки, щастливо!!!
Вълшебство и здраве усещам, че виждам в очите си.
На облаците възхищавам се!
Летя с любовта в сърцето ми.
Очарован съм
от настроението
на пролетното време.
Имам красиво сърцебиене.
Вятърът ми носи
сила и спокойствие.
Музика да звучи от спомените ми незабравими.
На истинска храна да ми ухае.
Благодарен съм, че вдишвам въздух,
издишвам с наслада.
Аз живея!!!
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены