12.03.2019 г., 11:18 ч.

Аз живея!!! 

  Поезия » Пейзажна
518 0 0

Пролетта с цветовете на тревата,

дърветата,

цветята,

добротата и радостта в очите на хората,

светлината и топлината  на слънцето 

сред звуците и полетите на птиците,

гласовете и игрите на децата,

изгревите и залезите от небето...

Усмихват ме тези  гледки, щастливо!!! 

Вълшебство и здраве усещам, че виждам в очите си.

На облаците възхищавам се! 
Летя с любовта в сърцето ми.

Очарован съм 

от настроението 

на пролетното време.

Имам красиво сърцебиене.

Вятърът ми носи 

сила и спокойствие.

Музика да звучи от спомените ми незабравими.

На истинска храна да ми ухае.

Благодарен съм, че вдишвам въздух,

издишвам с наслада.

Аз живея!!!

 

                                                     Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??