13 авг. 2017 г., 23:51

Аз ли бях прекалено наивна? 

  Поэзия » Любовная
1127 4 6

 

Аз ли бях прекалено наивна? 
Ти ли беше изкусен лъжец? 
Що' не спрях този флирт отначало, 
а отчаяно влюбих се в теб. 
 

Все повтарях – почти невъзможно е 
след измама да бъдеш пак цял, 
със парченцата обич събрани 
да нареждаш мозайка  във кал. 
 

Все си казвах..., а ето отново 
залюля ме любовен кошмар. 
Пак поглеждам света от високо 
и летя ли, летя ли, летя... 
 

Колко въздух ще дишам?-не зная. 
Щом е писано, нека да бъде. 
Ако Бог ме изпраща във Рая, 
коя съм аз да променям посоки!?

© Анета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??