2 мар. 2007 г., 20:58

Аз Мога  

  Поэзия
703 0 2
Аз мога да ти подаря едно небе,
в което светят милион слънца,
и всеки път, когато ме обичаш,
ще грея с техните лица.

Аз мога да ти нарисувам две луни,
в две галактики на две планети,
изригват супернови Две здезди -
позна ли ги – това сме аз и ти.

Аз мога да ти споделя едно дихание
най-топлото, най-нежното - за теб,
за да те галя с него в мълчание
и да стопя парчетата от лед.

Аз мога да забравя всичко минало
в едно с това, което още е на път,
ще стана господар на времето -
без образ, сянка и без плът.

© Бетелгейзе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??