26 июн. 2008 г., 23:07

Аз не съм ангел! 

  Поэзия » Другая
1068 1 22
Аз не съм ангел.
По човешки съм грешна.
Не хвърляй, моля, камъни по мен.
Мислиш ли, че ако често страдам,
ще грейне радост в твоя ден?

Аз не съм ангел.
Нито светица.
Живея тук, на твърдата земя.
Правила съм грешки, не отричам.
И зная що е тежка самота.

Аз не съм ангел.
Не съм и безгрешна.
Не черно е любимият ми цвят.
И отвътре цяла изгарям,
изпълнена влудяващо от страст.

Аз не съм ангел.
Огън-жена съм.
Дали не искаш да усетиш любовта?
Не на всички аз я подарявам,
еднопосочна е и само за сега.

Аз не съм ангел.
Но ти ме обичай.
Аз съм твоята:
демонична жена.
От днес на мене само се вричай.
Преобрази ме, направи ме добра

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??