Момиче моичко невероятно,
със тебе ми е диво и приятно,
със теб ми е вълнуващо, задъхано,
със тебе ми е страстно и надъхано...
Със теб ми е разтапящо и нежно,
със теб ми е летежно и копнежно...
Аз още ги усещам твойте устни
задъхани, набъбнали и вкусни...
КА
© Калин Алекс Все права защищены