Jun 14, 2009, 5:43 PM

Аз още ги усещам твойте устни... 

  Poetry » Love
978 0 1

Момиче моичко невероятно,
със тебе ми е диво и приятно,
със теб ми е вълнуващо, задъхано,
със тебе ми е страстно и надъхано...

Със теб ми е разтапящо и нежно,
със теб ми е летежно и копнежно...
Аз още ги усещам твойте устни
задъхани, набъбнали и вкусни...

 

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??