Помниш ли какво ми обеща,
че никога не ще ме нараниш,
помниш ли как вярвах в това,
повярвах и за всичко ти простих.
И мислех, че е ново туй начало,
и вярвах, че сълзите то ще заличи,
но грешка съм направила отново,
отново хванах се в мрежата ти от лъжи.
Още помня горчивите сълзи,
които стичаха се бавно по лицето,
пламъкът на болката гори
и до днес изгаря ми сърцето.
И ето, всичко вече свърши,
но никога не ще забравя за това,
което никога ти не изпълни,
което някога така уверено ми обеща!!!
© Ели Все права защищены