9.03.2008 г., 20:07 ч.

^*^Аз още помня !!!^*^ 

  Поезия » Любовна
771 0 2
 

Помниш ли какво ми обеща,

че никога не ще ме нараниш,

помниш ли как вярвах в това,

повярвах и за всичко ти простих.

 

 

И мислех, че е ново туй начало,

и вярвах, че сълзите то ще заличи,

но грешка съм направила отново,

отново хванах се в мрежата ти от лъжи.

 

 

Още помня горчивите сълзи,

които стичаха се бавно по лицето,

пламъкът на болката гори

и до днес изгаря ми сърцето.

 

 

И ето, всичко вече свърши,

но никога не ще забравя за това,

което никога ти не изпълни,

което някога така уверено ми обеща!!!

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??