18 нояб. 2006 г., 20:54

Аз останах 

  Поэзия
613 0 2
Аз останах на брега, където
вятърът флиртуваше с вълните
и се сливаха морето и небето,
и блестях, от синева пропита...

Аз останах на брега, на който
вечер се прегръщаха сърцата.
И се взирах в тях,
да срещна свойта
половинка на душата.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??