Искаш да се върнеш?
По-добре недей.
Нищо не е същото като преди,
аз се промених,
ти се промени,
времето се промени,
Ако дойдеш, ще намериш само куп несбъднати желания,
неизживени мечти,
части от разбитите ни сърца,
много спомени и много сълзи.
Аз отдавна спрях да се ровя сред тези вехтории.
Но ако искаш върни се, няма да ме намериш.
Аз отдавна си тръгнах.
© Цвете Все права защищены