22.12.2017 г., 10:00 ч.

Аз отдавна си тръгнах 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
450 0 0

Искаш да се върнеш? 

По-добре недей.

Нищо не е същото като преди,

аз се промених,

ти се промени,

времето се промени,

Ако дойдеш, ще намериш само куп несбъднати желания,

неизживени мечти,

части от разбитите ни сърца,

много спомени и много сълзи.

Аз отдавна спрях да се ровя сред тези вехтории.

Но ако искаш върни се, няма да ме намериш.

Аз отдавна си тръгнах.

© Цвете Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??