Щом си до мене -
люлеят ме на люлка
от селско цедило
вързано между
клони на дървета.
С теб си подарявам
да се возя на лодка
по - вода.
Спускам се по - ледена пързалка
от сняг със шейна.
Тичаме заедно крос по - Земя.
Въртим се като въртележка
в кръг с кучето ни.
От тези ми усещания
с мен е вятъра,
гласа,
смеха,
усмивките,
погледите,
очите ти.
Благодаря за щастието ми,
когато ме прегръщаш.
Устните ти са
сутришната
и приспивната ми песен
от теб.
Вярвам в думите и настроенията ти.
Аз съм до теб...
За Атила
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены