6.01.2014 г., 17:39 ч.

Аз съм до теб 

  Поезия » Любовна
921 0 6

Щом си до мене -

люлеят ме на люлка

от селско цедило

вързано между

клони на дървета.

С теб си подарявам

да се возя на лодка

по - вода.

Спускам се по - ледена пързалка

от сняг със шейна.

Тичаме заедно крос по - Земя.

Въртим се като въртележка

в кръг с кучето ни.

От тези ми усещания

с мен е вятъра,

гласа,

смеха,

усмивките,

погледите,

очите ти.

Благодаря за щастието ми,

когато ме прегръщаш.

Устните ти са

сутришната

и приспивната ми песен

от теб.

Вярвам в думите и настроенията ти.

Аз съм до теб...

                                                                                                                               За Атила

 

                                                                                              Г.Ф.Т


© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??