23 апр. 2007 г., 00:08

Аз съм с Теб 

  Поэзия
1377 0 3
       Аз съм с Теб

 Опитах се да броя звездите,
 за да не мисля за теб.
 Опитах се да яхна лъчите,
 за да избягам от теб.
 Опитвам се да не мисля
 дори малко за теб,
 но нямам вече сили,
 защото си живота във мен.
 
 И аз знам - все пак
 ти си моята мечта,
 дори единствен пътник
 в самотен влак,
 аз съм с теб тук и сега.

 21.04.2007  23:15

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??