23 abr 2007, 0:08

Аз съм с Теб 

  Poesía
1378 0 3
       Аз съм с Теб

 Опитах се да броя звездите,
 за да не мисля за теб.
 Опитах се да яхна лъчите,
 за да избягам от теб.
 Опитвам се да не мисля
 дори малко за теб,
 но нямам вече сили,
 защото си живота във мен.
 
 И аз знам - все пак
 ти си моята мечта,
 дори единствен пътник
 в самотен влак,
 аз съм с теб тук и сега.

 21.04.2007  23:15

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??