23 июл. 2008 г., 11:50

Аз съм същото момче 

  Поэзия
710 0 9
Мислиш си: "Живота промених
на това момче. То вече не е същото."
Е, не прекалявай - този стих
го пиша със усмивка, не намръщен.

И същият съм си - едно дете,
с харизма силна, чар и мелодичност;
с нежни устни и ръце
и едничка орис - да обича.

О, колкото и да е странно, знам добре -
животът с нищо не е по-различен.
Просто съм останал без сърце.
Без любов. И без момиче.

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??