21 июн. 2016 г., 09:39

Аз те чакам 

  Поэзия » Любовная
383 0 0

За теб мисля, в болка и тъма,

в очакване на бъдещия ден,

в очакване на теб - красивата мома,

що нявга стопли мен.

 

Там - в стаята, душа те чака,

спомни си за мен тогаз

и, моля те, недей плака,

когато аз ще бъда в мраз...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??