За теб мисля, в болка и тъма,
в очакване на бъдещия ден,
в очакване на теб - красивата мома,
що нявга стопли мен.
Там - в стаята, душа те чака,
спомни си за мен тогаз
и, моля те, недей плака,
когато аз ще бъда в мраз...
© Георги All rights reserved.