13 сент. 2022 г., 09:33  

Аз, ти и Вселената 

  Поэзия » Любовная
290 0 2

      

   Аз, ти и Вселената

 

Вземи Вселената огромна

със всички светещи за теб звезди!

Дарявам ти я! Да е твоя!

И както искаш ти я украси!

 

Във нея намери за мене

зелено кътче, пълно с красота!

Да бъде синьо спряло време

и щастие и утринна роса!

 

Да бъде остров сред звездите,

да бъде сбъдната за нас мечта,

сълза от щастие в очите

и символ нежен, скъп за любовта!

 

Душите ни ще бъдат слети,

ще донесе покой красив нощта

и както в Шекспировите сонети

ще бият с обич нашите сърца!

              Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??