20 февр. 2006 г., 18:53

Аз в локвите 

  Поэзия
649 0 8

Във локвите усмивката ми няма
да се стопи, когато си отидеш.
В очите, потопени под водата,
сълзите няма даже да се видят...

И все така ще гледам към небето,
във локвите по пътя отразена.
И ако хвърлиш камъче в сърцето ми,
не си мисли, че си улучил мене!

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??