Аз знам, че щеше да заплачеш,
ако в душата ми чернилката разровиш,
ако всяка болка и тъга изровиш
аз знам, че щеше да заплачеш!
И знам, че щеше да си тъжна,
от сърцето ми, ако извадиш греховете,
ако от всички тях изцапаш си ръцете
аз знам, че щеше да си тъжна!
И знам, че можеше да е различно,
ако не мълчахме все напук и двамата,
ако не бъркахме така дълбоко в раните
аз знам, че можеше да е различно!
А можехме да бъдем и щастливи....
Ако в нощите държахме си ръцете,
ако хората не бяха ни свидетел,
аз знам, че можеше да сме щастливи!
И знам, че правилата днес са други
играта не е вече тъй по детски,
щом любов , раздяла и сълзи се смесват
аз знам, че всичко днес е друго!
© Васил Все права защищены