21 сент. 2006 г., 19:00

АЗБУКА НА МЪЛЧАНИЕТО 

  Поэзия
772 0 11
Цял живот се уча
как да пиша името Ти,
Господи.

Цял живот броя
листата на дървото,
без да мога
да дешифрирам силата,
която
налива сока в корените.

Близо век живея,
а така и не успях
да излекувам
сричането.

© Павел Цветков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??