30 авг. 2021 г., 15:00  

Изповед 

  Поэзия » Другая
438 3 16

Не съм перфектна понякога греша,

Понякога се лутам във забрава.

Не казвам много понякога мълча

И често чувствата си не изказвам.

 

Не съм от камък понякога скърбя,

Понякога се чувствам неразбрана.

Но болка силна мога да търпя-

От душевната, за която лекарство няма.

 

Не съм студена понякога горя,

Понякога изгарям сякаш съм на клада.

Емоциите в мен бушуват и трещят,

И изход търсят да излязат, но изход няма.

 

Не съм безстрашна понякога и аз

Страхувам се от неизвестното пред мен.

Но някак силите намирам пак

Да се преборя с тези тъмни страхове.

 

Не съм светица понякога лъжа

Изтръгва се от моите крехки устни.

С това завършвам аз изповедта

Направена пред вас със много чувства.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??