21 дек. 2006 г., 21:14

БАЛЪТ НА БИСКО 

  Поэзия
629 0 2
БАЛЪТ НА БИСКО
/той завърши най-после, разгеле/

Там на бала, манджа яка наредена
вино, ядки и трева
гъбни трюфели, хайвер и наргиле ...и емфие:)

Ще стане голямо джамбуре,
млади каки на 19-сет, кълки
бели ще плющят, а на масата е Биско

'зел пергела, мери, струва,
колко плат отишъл за полата,
на девойката пред него ...

Пола тип "колан" предполагам:)?

Именно, не се е охарчила много момата,
но все пак е модно "коланче-пола",
струва, колкото една кола.

На Версаче или в стил Моне,
бръкнал се е тате надълбоко, в ...
свойто портмоне :))) ...

© Бисер Дръпничорапчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Таз "коланче-пола" хич даже не струва много Едно време тати я купуваше, сега мъжът я заработва, ама все вика:" Бе много къса, я слагай дънките, че не ти ходи на тез години да показваш пергела"
    Ама, нали съм жена феминистка...той я хвърли в казана, аз я вадя и пак я слагам
    Поздрави
  • хахаха
Предложения
: ??:??