24 нояб. 2015 г., 21:24

Бардеса / за кУнкурцъ 

  Поэзия » Юмористическая
639 0 4

 

 

АХ, ПЕСНИТЕ МИ – нето, тара –

тежат си, факт е без кантар,

че поетеса съм с китара

и то с какъв репертоар!

 

Захвана ли ги – свършек няма.

За пълния ми рецитал

и тази моя шоупрограма,

ах, кой не би се размечтал!

 

Любими, знам, ще ти хареса

от нея всеки стон и звук.

Ще бъда твоята бардеса –

с китара или пък с дудук.

(а мога и на втори тур

да ти посвиря на папур)

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??