3 мар. 2008 г., 11:00

Басня 

  Поэзия » Юмористическая
559 0 7

Един магарешки бодил
напрегнал всичките си сили
и цъфна, дръзко извисил
снага над другите бодили.
Изгледа всички насмешливо,
наперил гордо синята си капа,
погледна го едно магаре сиво,
дойде, подуши го и го излапа!

 

Народно творчество

© Георги Зафиров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??