Mar 3, 2008, 11:00 AM

Басня 

  Poetry » Humour
557 0 7

Един магарешки бодил
напрегнал всичките си сили
и цъфна, дръзко извисил
снага над другите бодили.
Изгледа всички насмешливо,
наперил гордо синята си капа,
погледна го едно магаре сиво,
дойде, подуши го и го излапа!

 

Народно творчество

© Георги Зафиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??