Бате Бойко
Бате Бойко е герой
и ни води той под строй,
е, не знае накъде,
но пък ще ни заведе.
Бате Бойко е умник
и прилежен ученик,
той от Тато пример взе
и Държавата превзе.
Бате Бойко е перде,
непукист и неглиже,
той израсна в БКП,
но при царя се съвзе.
Бате Бойко е велик,
безпогрешен, но комик,
той Европа покори,
е, не стана без лъжи.
Бате Бойко е тактик,
триизмерен политик,
той ни впрегна, той превзе,
дий напред със ГеКаПе!!!
© Даяна Литовска Все права защищены