31 ene 2010, 11:04

Бате Бойко 

  Poesía » De humor
1174 0 6

                                    Бате Бойко

Бате Бойко е герой

и ни води той под строй,

е, не знае накъде,

но пък ще ни заведе.

 

Бате Бойко е умник

и прилежен ученик,

той от Тато пример взе

и Държавата превзе.

 

Бате Бойко е перде,

непукист и неглиже,

той израсна в БКП,

но при царя се съвзе.

 

Бате Бойко е велик,

безпогрешен, но комик,

той Европа покори,

е, не стана без лъжи.

 

Бате Бойко е тактик,

триизмерен политик,

той ни впрегна, той превзе,

дий напред със ГеКаПе!!!

© Даяна Литовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??