Бавно започвам да губя надежда.
Не вярвам
и какво от това?
Тя - вярата,
прокрадва се като страха.
Защо говориш ми за добрини,
когато идват старини
и тежки будни дни.
Песимизмът преобладава,
мен не ме интересува.
Важното е да си зле
и да псуваш.
14април2009
© Братан Все права защищены