15.04.2009 г., 22:48 ч.

Бавно започвам да губя надежда 

  Поезия » Друга
473 0 0

 

 

 

Бавно започвам да губя надежда.

 

Не вярвам

и какво от това?

Тя - вярата,

прокрадва се като страха.

 

Защо говориш ми за добрини,

когато идват старини

и тежки будни дни.

Песимизмът преобладава,

мен не ме интересува.

Важното е да си зле

и да псуваш.

 

14април2009

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??