...Мистерия, магия и признание...
Вълшебен и нежен поглед ,
от живот, сълзи и блясък
завладяваща усмивка,
свободен дух и походка,
нежна красота и рядка загадка-
те оставят да те гледам в очите
и в сърцето ми, които чувстват
че в себе си, са срещнали, ангел,
тъй като всеки път, щом те срещат-
сетивата им танцуват около теб
и осъзнават, че ума им можеш
да изпълваш само ти...в спомените
и в мечтите, във всеки един миг
във всеки един шанс и живот,
така че в края на краищата
и във всяко едно начало безкрай,
с душа си признавам, моя магия
че те обичам, обичам те във всяка точка...!
© Лили Вълчева Все права защищены