Aug 1, 2016, 2:09 AM  

...Мистерия, магия и признание... 

  Poetry » Love
306 0 5

...Мистерия, магия и признание...

 

Вълшебен и нежен поглед ,

от живот, сълзи и блясък

завладяваща усмивка,

свободен дух и походка,

нежна красота и рядка загадка-

те оставят да те гледам в очите

и в сърцето ми, които чувстват

че в себе си, са срещнали, ангел, 

тъй като всеки път, щом те срещат-

сетивата им танцуват около теб

и осъзнават, че ума им можеш

да изпълваш само ти...в спомените

и в мечтите, във всеки един миг

във всеки един шанс и живот,

така че в края на краищата

и във всяко едно начало безкрай,

с душа си признавам, моя магия

че те обичам, обичам те във всяка точка...!

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??